ȘEDINȚE FOTO-VIDEO PROFESIONALE PENTRU AFACERI

Dacă oferi servicii sau produse premium, sunt sigur că te-ai gândit măcar o singură dată că ai nevoie de o imagine la fel de premium și îți dorești o serie de materiale foto-video care să satisfacă nevoile clienților tai.

Dacă ai o serie de materiale și nu mai ești mulțumit, sau vrei acum să pornești la drum într-o afacere, noi suntem echipa de care ai nevoie!

De peste 13 ani ne ocupăm de imaginea afacerilor în online sau în offline, trecându-ne prin mâini zeci de produse sau servicii din nișe diferite. În toți acești ani am oferit servicii foto-video pentru peste 100 de afaceri.

Exemple Fotografii

Exemple Fotografii

Exemple Video

CE VOM FACE CONCRET?

În funcție de nevoile tale, îți punem la dispoziție tot echipamentul și toate cunoștințele necesare pentru ca proiectul tău să prindă viață în forma pe care ți-o dorești.

Chit că este vorba despre fotografie de produs, sau clip de prezentare pentru afacerea ta, orice ai avea nevoie, totul pornește de la conceptul pe care-l gândim înițial.

De la concept până la rezultatul final, noi ne vom ocupa de tot ce înseamnă setup, recuzită și pregărirea produselor pentru acest proiect.

În concluzie, vei avea de partea ta o echipă serioasă, atentă la detalii, ce garantăm că-ți va depăși nivelul de așteptare.

Dacă totuși nu ești convins, îți lăsăm mai jos câteva motive în plus.

arrow

CE AI DE CÂȘTIGAT DACĂ
ALEGI SĂ LUCREZI CU NOI

  • vei putea prezenta produsele sau serviciile într-un mod corespunzător, urmărind linia de design al brandului tău
  • vei avea de partea ta o echipă ce va învăța produsele/ serviciile tale, astfel încât va putea să prezinte în detaliu toate beneficiile
  • vei ridica nivelul a ceea ce înseamnă prezentarea produselor/ serviciilor pe piață
  • Nu trebui să-ți mai bați capul să angajezi oameni potriviți, externalizează acest lucru și vei avea mai mult timp alocat dezvoltării

CE AI DE PIERDUT DACĂ
NU LUCREZI CU NOI

  • vei avea în continuare produse/ servicii prezentate într-un mod neatrăgător
  • vor exista mereu competitori cu fotografii de produs mai profi și clipuri mai explicite pentru afacerile lor
  • vei reuși mai greu să-ți vinzi produsele sau serviciile. Cu toții știm că "O imagine face cât 100 de cuvinte"
  • vei da ocazia competiției tale să ne contacteze și să încheie un contract cu noi

Vrei să lucrezi cu noi?

Dacă vrei să lucrezi cu noi, ți-am pregătit mai jos un formular prin care ne poți explica mai multe despre afacerea ta. Cu siguranță vom discuta mai multe ulterior, tot ce contează acum este faptul că noi suntem foarte entuziasmați să-ți auzim povestea.

Dacă te-ai hotărât, completează acum formularul. Dacă mai ai nevoie de timp, te invităm să vezi și alte exemple din portofoliul nostru, trebuie doar să apeși butonul de mai jos.